Het team

dr-fotografie-5748

Mariël Derks, podotherapeut

Afgestudeerd in 1997, vier jaar gewerkt bij Podotherapie Steeghs en daarna drie jaar bij Podotherapiepraktijk La Croix, beide in Utrecht. In 2003 gestart met podotherapie Derks in Nieuwegein. Na een verhuizing in 2010 gestart in Apeldoorn. In 2015 is podotherapie Derks overgegaan in Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn nadat ze een maatschap is aangegaan met Mariëlle Smit. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van nagelklachten en het vervaardigen van ortheses. 

Mariëlle Smit, podotherapeut

Afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede en is sinds november 2012 als podotherapeut bij ons werkzaam. Sinds 2015 is ze mede-eigenaar van het Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn. Ze is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van klachten van sporters.
 

dr-fotografie-5710

Sjoerd Oosterik, podotherapeut

Afgestudeerd als podotherapeut bij Saxion Hogeschool in Enschede en is sinds november 2017 als podotherapeut bij ons werkzaam. Heeft speciale interesse in sportpodotherapie, met name voetballers.

dr-fotografie-5485

Imke Lentfert, podotherapeut

Afgestudeerd als podotherapeut bij Saxion Hogeschool in Enschede en is sinds januari 2018 als podotherapeut bij ons werkzaam.

Wouter Horstink, podotherapeut

Afgestudeerd als podotherapeut in 2016 bij Saxion Hogeschool te Enschede. Wouter is sinds maart 2020 werkzaam als podotherapeut bij ons in de praktijk en heeft speciale interesse in sportpodotherapie.

Meinda van Kommer, baliemedewerkster

 Ontvangt mensen bij de balie en staat iedereen telefonisch te woord. 

Nieke Vermeij, baliemedewerkster

 Ontvangt mensen bij de balie en staat iedereen telefonisch te woord.