Het team

SAMEN MENSEN ZORGELOOS LATEN BEWEGEN

het team

Mariël Derks, podotherapeut
Praktijkeigenaar. Afgestudeerd in 1997, vier jaar gewerkt bij Podotherapie Steeghs en daarna drie jaar bij Podotherapiepraktijk La Croix, beide in Utrecht. In 2003 gestart met podotherapie Derks in Nieuwegein. Na een verhuizing in 2010 gestart in Apeldoorn. In 2015 is podotherapie Derks overgegaan in Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn nadat ze een maatschap is aangegaan met Mariëlle Smit. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van nagelklachten/nagelchirurgie, manipulatie en mobilisatie en het vervaardigen van ortheses/protheses. 
Mariëlle Smit, podotherapeut
Praktijkeigenaar. Afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede en is sinds november 2012 als podotherapeut bij ons werkzaam. Sinds 2015 is ze mede-eigenaar van het Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn. Ze is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van klachten van sporters.
Yvette de Greef, podotherapeut
Afgestudeerd als podotherapeut in 2016 bij Saxion Hogeschool te Enschede. Yvette is sinds mei 2020 werkzaam als podotherapeut bij ons in de praktijk. Ze is op dit moment bezig met de opleiding kinderpodotherapie. Naast de reguliere podotherapeutische zorg heeft ze speciale interesse in Dry Needling en kinderpodotherapie.
Sjoerd Oosterik, podotherapeut
Afgestudeerd als podotherapeut in 2017 bij Saxion Hogeschool in Enschede en is sinds november 2017 als podotherapeut bij ons werkzaam. Sjoerd heeft speciale interesse in sportpodotherapie, met name voetballers.
Wouter Horstink, podotherapeut
Afgestudeerd als podotherapeut in 2016 bij Saxion Hogeschool te Enschede. Wouter is sinds maart 2020 werkzaam als podotherapeut bij ons in de praktijk en heeft speciale interesse in sportpodotherapie.
Imke Lentfert, podotherapeut
Afgestudeerd als podotherapeut in 2017 bij Saxion Hogeschool in Enschede en is sinds januari 2018 als podotherapeut bij ons werkzaam. Imke heeft speciale interesse in de oncologische voet.
Renée Lesscher, podotherapeut
 Afgestudeerd als podotherapeut in 2012 bij Saxion Hogeschool te Enschede. Sinds kort is Renée werkzaam als (sport)podotherapeut.  Na het volgen van de 2 jarige post HBO-sportpodotherapie studie is zij gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sportblessures.
Nieke Vermeij, praktijkondersteuner
 Ontvangt mensen bij de balie en staat iedereen telefonisch te woord. Daarnaast houdt ze zich bezig met administratie/facturatie. 
Meinda van Kommer, praktijkondersteuner
 Ontvangt mensen bij de balie en staat iedereen telefonisch te woord. Daarnaast houdt ze zich bezig met administratieve taken.