Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

 

Het was voorjaar 2010…

… toen Mariël de stoute schoenen aantrok en haar praktijk overdroeg om in Apeldoorn een nieuwe te starten. Uit zorg voor haar patiënten, startte ze direct klein in een kamertje bij een fysiotherapeut. Haar patiënten kwamen haar namelijk direct achterna vanwege de persoonlijke behandeling die ze kregen: niet de klacht stond centraal, maar hun beleving. Hun verhaal.

Positiviteit en kracht
Drie jaar later klopte Mariëlle als freelancer aan bij Mariël. Ze zag een volle agenda, tevreden patiënten, verwijzers vol lof en een interne organisatie die om aandacht vroeg. De combinatie van Mariël en Mariëlle gaf synergie en ze besloten hun samenwerking om te zetten naar een maatschap. Al snel kwam er een podotherapeut bij, een baliemedewerker, en daarna nóg twee podotherapeuten.

Ze openden nevenvestigingen in Apeldoorn, om beter bereikbaar te zijn voor patiënten en om nog beter te kunnen samenwerken. Hun kracht en open houding werden ook opgemerkt door orthopeden van het Gelreziekenhuis, met de vraag of ze een gezamenlijke voet-enkelpoli wilden. Die is er nu, als een van de weinige in Nederland.

Inspireren en geïnspireerd worden
De podotherapeuten van het Paramedisch Voetencentrum reizen elke dag vanuit Twente naar Apeldoorn. Waarom? Omdat ze hier veel invloed hebben op hun eigen werk. Omdat ze collega’s kunnen inspireren en omdat ze worden geïnspireerd. Omdat hier niet de klacht of het protocol centraal staat maar de patiënt. En nu zijn ze op zoek naar een nieuwe collega…

Spreekt dit verhaal je aan? Bekijk dan de vacatures voor basis-, kinder- of diabetespodotherapeut op de website of neem direct contact op met Mariël  of Mariëlle.

 

Schoenenspreekuur Oxener in september

Op dinsdag  3 september tussen 16.00 – 17.00 uur is er een podotherapeut van Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn aanwezig bij Oxener schoenen aan de Loseweg 59. Samen met de medewerkers van de schoenenzaak wordt er vrijblijvend naar uw voeten gekeken en gezocht naar een bijpassend paar schoenen. Daarnaast zal de podotherapeut tips en adviezen met betrekking tot de voeten aan u geven.

Voet- en enkelpoli

Als u ernstige voet- of enkelklachten heeft en twijfelt of u beter naar de podotherapeut of de orthopeed kan gaan, dan kunt u op verwijzing van uw huisarts vanaf 1 april 2019 ook terecht op de voet- en enkelpoli van het Gelreziekenhuis.

Afbeeldingsresultaat voor gelreziekenhuis

Op deze poli wordt u eerst onderzocht door een podotherapeut van Podotherapie Hurenkamp of Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn, waarna de orthopeed in overleg het behandelplan vaststelt. Dit kan resulteren in behandeling door de orthopeed of doorverwijzing naar een podotherapeut of andere discipline. Door de samenwerking van orthopeed en podotherapeut krijgt u in korte tijd precies de juiste zorg en blijft de zorg betaalbaar.

 

Schoenenspreekuur Oxener

Op dinsdag  7 mei tussen 16.00 – 17.00 uur is er een podotherapeut van Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn aanwezig bij Oxener schoenen aan de Loseweg 59. Samen met de medewerkers van de schoenenzaak wordt er vrijblijvend naar uw voeten gekeken en gezocht naar een bijpassend paar schoenen. Daarnaast zal de podotherapeut tips en adviezen met betrekking tot de voeten aan u geven.

Inloopspreekuur kinderen

Op woensdag 19 september van 16:00-17:00 uur houden wij een inloopspreekuur voor kinderen.

Er wordt gekeken naar eventuele afwijkingen en naar de druk onder de voeten. Ook wordt er gekeken naar het looppatroon. De podotherapeut kan adviezen geven met betrekking tot de kindervoet. Natuurlijk is het mogelijk om vragen aan de podotherapeut te stellen.

 

 

 

 

Nieuwe locatie in Ugchelen!

Vanaf september 2018 openen wij een nieuwe locatie in Ugchelen.

Deze locatie bevindt zich in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Bogaardslaan 56 bij huisartsenpraktijk ‘Ugchelse Kei’ en huisartsenpraktijk Oosting en Flenter.

Onze podotherapeut Imke Lentfert zal hier op donderdag het spreekuur verzorgen.

 

Inloopspreekuur reuma

Reumapatiënten opgelet! Heeft u last van uw voeten of wilt u graag dat de voetenspecialist naar uw voeten kijkt?

In de maanden augustus en september is het mogelijk om uw voeten gratis bij ons te laten screenen. Er wordt gekeken naar eventuele afwijkingen en naar de druk onder uw voeten. Ook kan de podotherapeut u adviezen geven met betrekking tot de reumatische voet. Natuurlijk is het mogelijk om al uw vragen aan de podotherapeut te stellen.