Podotherapiepraktijk Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn zet praktijkdeuren open!

Tijdens de open dag van de Podotherapeut op 8 oktober 2021 is het mogelijk om onze praktijk vrijblijvend een bezoekje te brengen.

Genieten van het leven door vrijuit en pijnvrij te kunnen lopen en bewegen: dat is de missie van iedere podotherapeut voor alle Nederlanders. Om te zien wat een podotherapeut kan, doet en voor u kan betekenen zet Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn haar deuren open op vrijdag 8 oktober aan de Arnhemseweg 2E van 13.30 – 17.00 uur. Kom gezellig langs voor een kennismaking, een gratis advies of bewonder onze praktijk eens van binnen.

De podotherapeut kijkt verder dan de voet

Dat een podotherapeut ‘iets met voeten doet’ is bekend, maar wat het exact inhoudt is vaak nog onduidelijk. Een podotherapeut kijkt verder dan de alleen de voet. De podotherapeut is namelijk specialist op het gebied van de voet én klachten in de rest van het lichaam die gerelateerd zijn aan de voet. Zo kan een knieklacht veroorzaakt worden door een afwijking in de voetstand of het looppatroon. De podotherapeut kan zich richten op verschillende aandachtsgebieden: van blessures en prestatieverbetering bij sporters tot klachten die voortkomen uit een onderliggende aandoening zoals diabetes, reuma of kanker.